Samres støtter

Individuell människohjälpVi samarbeider med IM – Individuell Människohjälp, en svensk hjelpeorganisasjon som arbeider for å bekjempe og synliggjøre fattigdom og ekskludering. Organisasjonen ble stiftet i 1938, og er i dag aktiv i 12 land over hele verden.

IM arbeider langsiktig sammen med lokale partnere, med fokus på blant annet funksjonshemmedes situasjon i samfunnet. Innsatsen er rettet mot selvhjelp, og ny virksomhet begynner i det små.

Akkurat som Samres har IM hovedkontoret sitt i Lund, og finnes som oss på forskjellige steder i Sverige, og i ulike deler av verden. I likhet med Samres har også IM et lokalt kontor og driver virksomhet i Chisinau, Moldova. Der driver IM utviklingsarbeid sammen med lokale organisasjoner som er involvert i utdanning og rehabilitering av personer med nedsatt funksjonsevne.

At både Samres og IM jobber for å gjøre livet enklere for mennesker med funksjonshemninger, gjorde IM til et naturlig valg som samarbeidspartner for Samres i vår innsats for å bidra til et bedre og mer tilgjengelig samfunn for alle.
Vi har gjennom flere år hatt det privilegium å få følge IM’s arbeid, og vet at de gjør en forskjell i menneskers liv. Derfor støtter vi IM.

Besøk IMs hjemmeside for å lese mer: IM – Individuell Människohjälp

Individuell Människohjälp